
Bombadil
- Styl: Sour
- Ekstrakt: 10,0° BLG
- Alkohol: 4,1%
Nasze pierwsze kwaśne piwo, ale tak miało być. Zakwaszane przez 48 godzin różnymi szczepami bakterii. Po czym gotowane z dodatkiem czarnych porzeczek i laktozy.

Brzask
- Styl: Gose
- Ekstrakt: 11,0° BLG
- Alkohol: 4,5%
Niemiecki styl piwa o pszenicznej podstawie z dodatkiem soli. W naszej warce dodaliśmy tłoczonego na zimno soku z rabarbaru, który nadaje piwu przyjemnej kwasowości i rześkości. Styl zapomniany, ale powracający na piwną scenę. Dobrze komponujące się z sałatkami, drobiem i ciastami owocowymi.

Hyćka
- Styl: Hyćka
- Ekstrakt: 10,0° BLG
- Alkohol: 3,6%
Nasza nowość! Piwo pachnące nadchodzącym latem, polnym bzem i agrestem. Dodatkowo delikatnie zakwaszane w sposób naturalny, z użyciem bakterii kwasu mlekowego. Zwiewne i lekkie jak… dopowiedzcie sobie sami. Tak delikatnego i orzeźwiającego piwa w naszej ofercie jeszcze nie było!