Piwo rzemieślnicze Bombadil

  • Styl: Sour
  • Ekstrakt: 10,0° BLG
  • Alkohol: 4,1%

Kliknij po opis

Kwaśne, niesamowicie orzeźwiające piwo z dodatkiem naturalnego soku z czarnych porzeczek. To smak lata zamknięty w butelce. Piwo produkowane jest z zastosowaniem bakterii kwasu mlekowego, które mają działanie probiotyczne. Wyśmienity dodatek do dań mięsnych i ciast.

Piwo rzemieślnicze Brzask

  • Styl: Gose
  • Ekstrakt: 11,0° BLG
  • Alkohol: 4,5%

Kliknij po opis

Kwaśne, niesamowicie orzeźwiające piwo z dodatkiemnaturalnego soku z rabarbaru i soli himalajskiej. Piwo produkowane jest z zastosowaniem bakterii kwasu mlekowego, które mają działanie probiotyczne. Wyśmienity dodatek do dań mięsnych i ciast.